Gratis levering og dustbag ved køb over 299 dkk / Leveres indenfor 1-2 hverdage / Gratis retur i DK / Julegaver byttes til og med d. 10. januar 2020
Ring
+45 32 58 32 32
Kontakt
info@nunoo.dk
Info

Núnoo kundeservice
Tlf.: +45 32 58 32 32
Mandag-fredag mlm. kl 9-16

Kort

Frederiksholms Kanal 4B, 3 Sal

1220 Copenhagen

Frederiksholms Kanal 4B, 3 Sal

1220 Copenhagen

Núnoo kundeservice
Tlf.: +45 32 58 32 32
Mandag-fredag mlm. kl 9-16

NÚNOO SUSTAINABILITY

 

Bæredygtighed hos Núnoo

Vores mål er at drive en virksomhed som tilbyder tasker og accessories til overkommelige priser, men med vores planet i tankerne, og altid produceret under gode vilkår. Vores håb er at Núnoo skal blive stadig mere økonomisk, socialt og miljømæssigt bæredygtigt. Vi sigter mod at tænke bæredygtighed ind i alle dele af vores forretningsmodel, og vi er under konstant udvikling i forhold til at blive en mere grøn og ansvarlig virksomhed. 

Det gør vi

Vi bruger kun genbrugspap
Vi sorterer alt vores affald
Vi bruger ikke ægte pels
Vores læder er rester fra kødindustrien og kommer fra slagtehuse
Vores fabrikker er SA 8000 certifikatet
Vi besøger fabrikkerne to gange årligt for at tjekke op på, at de lever op til de lovede og forventede standarder i forhold til arbejdsvilkår m.m.
Vores elektricitet er 100% bæredygtigt

FN’s verdensmål som Núnoo opfylder

Ligestilling mellem kønnene
Rent vand og sanitet
Anstændige jobs og økonomisk vækst
Industri, innovation og infrastruktur  
Mindre ulighed
Ansvarligt forbrug og produktion
Livet på land 

Non-profit projekt i Indien

Vores populære strandtasker er et projekt vi er specielt stolte af, og de er resultatet af en drøm der startede sidste år, omkring at gøre en forskel i de områder hvor vores tasker produceres. Strandtaskerne er lavet i samarbejde med en NGO i Indien, der lærer kvinder at flette hjemmefra, så de kan være i nærheden af deres familie, samtidig med at de tjener penge. Projektet er non-profit, og har kun kunnet lade sig gøre med opbakning fra vores leverandør i Indien og vores trofaste kunder. Projektet var meget vellykket og taskerne blev udsolgt på under to måneder.

Børnehjem i Indien 

Vi har siden november 2018 ydet økonomisk støtte til det indiske børnehjem Hanshi Khushi som er placeret i Kolkata, Indien. Núnoo's støtte bidrager til et projekt om at drive en undervisnings/erhvervsskole for indiske børn.