Persondatapolitik

Du kan læse mere nedenfor, hvis du vil se, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

1.  Introduktion
•   Núnoo behandler persondata om dig, og derfor får du nedenstående oplysninger (Beskyttelse af personlige oplysninger).

2.  Dataansvarlig
Núnoo Aps, Frederiksholms kanal 4b, 3. sal 1220 Kbh K, CVR 36716746, [email protected]

3.  Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger
•   Vi vil sikre, at dine personoplysninger alene indsamles og behandles i overensstemmelse med et eller flere af følgende formål:

Vi bruger cookies til at personalisere din brugeroplevelse og til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt samt målrette markedsføring. Denne information deles med tredjeparter. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside.

•   at besvare eventuelle spørgsmål eller indsigelser du måtte have;
•   for at du kan deltage i konkurrencer eller kampagner;
•   for at underrette dig om ændringer i vores ydelser;
•   for at forbedre vores hjemmeside, produkter og tjenesteydelser;
•   Vores grundlag for behandling af dine personoplysninger er:
•   Dit samtykke i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.
•   Hvis grundlaget for behandling af dine personoplysninger er samtykke, så har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke.
•   Vi opbevarer dine personoplysninger indtil samtykket tilbagekaldes, hvorefter du ikke længere vil modtage nyhedsbrev(e) fra os.

4.  Dine rettigheder
•   Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 6 nedenfor.
•   Du kan til enhver tid få indsigt i dine personoplysninger, anmode os om at få urigtige personoplysninger berigtiget, slettet eller ændret ved at rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 6 nedenfor. Du kan også anmode os om, at behandlingen begrænses, dataportabilitet eller gøre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.
•   Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.
•   Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger med direkte markedsføring som formål.
• Du kan trække dine afgivede cookie tilladelser tilbage: Tilbagetræk cookies

5.  Overførsel, overladelse og videregivelse af personoplysninger til tredjeparter
•   Kun betroede medarbejdere, repræsentanter og leverandører med et arbejdsbetinget behov har, i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, adgang til dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at kunne levere en ydelse til os eller handle på vegne af os.
•   Vi forbeholder os ret til at anvende eller videregive oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning, foretage undersøgelser i forbindelser med klager, besvare dine anmodninger eller i efterforskningsøjemed.

6.  Kontaktoplysninger
•   Såfremt du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til: [email protected]