Få 15% rabat på første køb med koden FIRST15 / Gratis levering og dustbag ved køb over 299 DKK / Leveres indenfor 1-2 hverdage / Gratis retur i DK
Ring
+45 32 58 32 32
Kontakt
info@nunoo.dk
Info

Núnoo kundeservice
Tlf.: +45 32 58 32 32
Mandag-fredag mlm. kl 9-16

Kort

Frederiksholms Kanal 4B, 3 Sal

1220 Copenhagen

Frederiksholms Kanal 4B, 3 Sal

1220 Copenhagen

Núnoo kundeservice
Tlf.: +45 32 58 32 32
Mandag-fredag mlm. kl 9-16

Hi, welcome to Núnoo!

Núnoo er et dansk taske- og accessories brand, som blev stiftet i 2015 af søstrene Pia Silfen-Jensen og Naja Silfen. Det hele startede hjemme i kælderen hos Pia, hvor to søstre havde en vision om, at designe og producere tasker i høj kvalitet, til en tilgængelig pris. Núnoo universet tager udgangspunkt i søstrenes fælles interesse for fashion, genbrug og nye farver, styles og kvaliteter. Núnoo skaber kollektioner der udspringer fra ideen om det rå look, med et twist af det klassiske, fine og sporty udtryk, hvilket skaber præcis den kant og personlighed, som vi elsker.

Vores hovedkontor og showroom ligger i hjertet af København hvor det pulserende byliv, konstante summen og fashion streetstyle er inspirationen til og rammen for Núnoo. Ude i bylivet kan vi både blive inspireret og være med til at inspirere andre.

Vi elsker hvis I følger med i vores univers på Instagram @nunoobags og tagger og deler jeres billeder med os på #nunoobags.

Núnoo forhandles lige nu i Danmark, Færøerne, Norge, Sverige, Frankrig, Belgien, Tyskland, Schweiz, Spanien, UK, Holland, Japan, Italien, Canada og USA.

XoXo

Pia & Naja🖤