Købsbetingelser
Ved handel på nunoo.dk accepterer du automatisk nedenstående betingelser.


Levering
GLS ordrer afsendes indenfor 1-2 hverdage fra ordreafgivelse. Leveringtiden er ca. 5 arbejdsdage.
Vi leverer altid fragtfrit ved køb over 499,- med GLS til nærmeste pakkeshop i Danmark eller med Budbee. Fragt for køb under 499 kr. koster fra 39 kr.

Ønsker du at få pakken sendt til en valgfri adresse i Danmark koster det 50 kr.
Vi sender alle varer som pakker, hvilket gør det muligt at spore dem, hvis der skulle opstå problemer, eller pakken ikke kommer frem. Du skal dog være opmærksom på, at der kan gå op til 24 timer, før du kan spore din ordre.
Bliver pakken ikke afhentet og derfor returneret til Núnoo koster det 40 kr. Dette vil blive fratrukket fra det beløb som automatisk bliver tilbageført når Núnoo modtager pakken retur.

Ordrer afsendt med BudBee afhentes alle hverdage og leveringstiden er ca. 3-4 arbejdsdage.

Sidste bestillingsdatoer til jul 🎁
Danmark: 20. december 2023

Personlig afhentning
Du er også meget velkommen til at hente din bestilling hos Núnoo. Den vil være klar til afhentning tre hverdage efter ordren er lagt. Du kan afhente din ordre på følgende adresse: 


Núnoo
Generatorvej 8A, port 5
2860 Søborg

Betaling
Køb hos Núnoo kan betales med følgende kort: Visa, Dankort, Mastercard, Maestro og Visa electron. Derudover kan du betale med Mobilepay. Beløbet bliver først fratrukket din konto når varerne afsendes fra vores lager. Alle priser er inkl. 25% moms. EU kunder skal dog være opmærksomme på, at de altid skal betale told. Vi bruger en krypteret SSl forbindelse og det er kun PBS som kan læse dine informationer. Núnoo kan ikke se dine personlige data.

Returnering
Vi tilbyder 14 dages fuld returret, hvor du kan meddele os på info@nunoo.dk at du har fortrudt købet og derefter sende varen retur i op til 14 dage. Ved brug af det inkluderede returlabel, bedes du venligst vedlægge følgeseddel fra originale ordre med ordrenummer og navn. 

Returretten gælder fra den dag du modtager dine varer. Såfremt den fulde returret skal være gældende, skal håndteringen af varerene foregå således, at varerne ikke har mistet værdi. Vi anbefaler derfor at varerne afprøves som i en fysisk butik.

Har varen været i brug (mere end blot at prøve den som i en fysisk butik) og du fortryder købet kan varen ikke længere returneres.
Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet tilbage til samme konto som er der betalt fra. Der går oftest 3-5 hverdage fra modtagelsen af retursendingen til pengene fremgår på kontoen. 

Vi tilbyder fri returret i hele DK, men gør opmærksom på, at køber selv står for forsendelsesomkostningerne ved retur i udlandet. Varen skal sendes med omdeling, da vi ikke afhenter pakker i pakkeshops. OBS: DAO leverer ikke til erhvervsadresse. 

Forlænget returfrist 🎁
Alle køb foretaget fra den 22. november 2023, kan returneres indtil den 14. januar 2024.

Pakker der afsendes som returvarer, skal sendes til følgende adresse:
Núnoo
Generatorvej 8A, port 5
2860 Søborg
Danmark

Reklamationer
Du har ret til reklamation af dit køb indenfor 24 måneder. Reklamationen dækker ikke, hvis den er opstået ved forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Du skal kunne fremvise et gyldigt bevis på dit køb med enten en ordrebekræftelse eller en bankbetaling. Du skal skrive og sende dit købsbevis til os på claims@nunoo.dk, hvorefter vores reklamationsafdeling vil tage hånd om sagen. Vi gør opmærksom på, at der kan gå op til fem hverdage, før man får et svar på sin reklamation. 

Vi gør opmærksom på, at guld-/sølvbelægningen på vores taskers lynlåse og spænder med tiden kan miste lidt af guld-/sølvfarven. Under guld-/sølvfarven er spænderne og lynlåsene bronzefarvede. Alle lynlåse og spænder er nikkelfri.

Reklamationsvarer sendes til følgende adresse:
Núnoo
Generatorvej 8A, port 5
2860 Søborg

 

Núnoo tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl og stavefejl.

*Det er ikke muligt at kombinere rabatkoder med andre rabatter, eller på allerede nedsatte varer. Vi tager forbehold for fejl i rabatkoder og betaler ikke penge retur efter foretaget køb.