Vi tilbyder 14 dages fuld returret, hvor du kan meddele os på info@nunoo.dk at du har fortrudt købet og derefter sende varen retur i op til 14 dage. Ved brug af det inkluderede returlabel, bedes du venligst vedlægge følgeseddel fra originale ordre med ordrenummer og navn. 

Returretten gælder fra den dag du modtager dine varer. Såfremt den fulde returret skal være gældende, skal håndteringen af varerene foregå således, at varerne ikke har mistet værdi. Vi anbefaler derfor at varerne afprøves som i en fysisk butik.

Har varen været i brug (mere end blot at prøve den som i en fysisk butik) og du fortryder købet kan varen ikke længere returneres.
Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet tilbage til samme konto som er der betalt fra. Der går oftest 3-5 hverdage fra modtagelsen af retursendingen til pengene fremgår på kontoen. 

Vi tilbyder fri returret i hele DK, men gør opmærksom på, at køber selv står for forsendelsesomkostningerne ved retur i udlandet. Varen skal sendes med omdeling, da vi ikke afhenter pakker i pakkeshops. OBS: DAO leverer ikke til erhvervsadresse. 

Pakker der afsendes som returvarer, skal sendes til følgende adresse:
Núnoo
Generatorvej 8A, port 5
2860 Søborg
Danmark

Reklamationer

Du har 24 måneders reklamationsret. Reklamationen dækker ikke, hvis den er opstået ved forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Du skal kunne fremvise et gyldigt bevis på dit køb med enten en ordrebekræftelse eller en bankbetaling. Du skal skrive og sende dit købsbevis til os på claims@nunoo.dk, hvorefter vores reklamationsafdeling vil tage hånd om sagen. Vi gør opmærksom på, at der kan gå op til fem hverdage, før man får et svar på sin reklamation. 

Vi gør opmærksom på, at sølv-/guldbelægningen på vores taskers lynlåse og spænder med tiden kan miste lidt af sølv-/guldfarven. Under sølv-/guldfarven er spænderne og lynlåsene bronzefarvede. Alle lynlåse og spænder er nikkelfri.

Reklamationsvarer sendes til følgende adresse:
Núnoo
Generatorvej 8A, port 5
2860 Søborg
Danmark